top of page
Lise Değişim Programı Yeterlilik Sınavı - Online
Lise Değişim Programı Yeterlilik Sınavı - Online

28 Nis Paz

|

Online Sınav

Lise Değişim Programı Yeterlilik Sınavı - Online

Kanada, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde lise eğitimi almayı veya lise değişim yapmayı planlayan öğrencilerin temel akademik ve İngilizce dil yeterliliğini ölçen, çoktan seçmeli sınav oturumu

Saat ve Yer

28 Nis 2024 11:00 – 12:30 GMT+3

Online Sınav

Sınav Hakkında

Kanada, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde lise eğitimi almak isteyen, lise eğitiminin geri kalanını bu ülkelerde sürdürmek isteyen, 9. sınıftan başlamak üzere öğrencinin eğitim planlamasına göre lise mezuniyetine kadar veya lise eğitiminin bir yılını kapsayacak şekilde Kanada, Avrupa veya Amerika Birleşik Devletleri'nde lise eğitimine devam etmek isteyen öğrencilerin temel akademik ve İngilizce dil yeterliliğini ölçen sınavımız, uzaktan ve online şekilde uygulanan dinleme ile okuma alanlarından oluşan 70 soruluk çoktan seçmeli bir sınavdır.   

Sınavlar

  • Yeterlilik Sınavı - Online

    Öğrencilerin temel akademik ve İngilizce dil yeterliliğini ölçen, çoktan seçmeli sınav oturumuna kayıt gerçekleştiriyorsunuz. Sınava giriş bilgileriniz bir sonraki ekranda size sorulacak olan mail adresine iletilecektir. yeterliliksinavi@ovygo.org adresinden sınav ile ilgili teknik konularda destek alabilirsiniz.

    ₺550,00
    Vergi: KDV dahil
    Tükendi

Bu etkinlik için biletler tükendi

Bu Etkinliği Paylaş

Etkinlik ve sınav ödemelerinin güvenliğini sağlamak için tüm ödemeleriniz Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Yetkili Kuruluşu İyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. aracılığıyla tamamlanmaktadır.  

iyzico
bottom of page